Bosplantsoen

Bosplantsoen

Met autochtone herkomst

bomen-plants.jpg

Opplantmateriaal

Van de hoogste kwaliteit

product-beplantingsprojecten.jpeg

Beplantingsprojecten

Planten van a tot z

Neem contact op

Bel gerust met vragen

+31 77 373 7000

Welkom

Faassen Plants is leverancier van complete en duurzame projectbeplanting. Sinds 1924 is ons familiebedrijf met als specialisatie bosplantsoen uitgegroeid tot betrouwbare leverancier van boomkwekerijproducten aan groothandelaren, hoveniers, gemeentes en bosbouwbedrijven in binnen- en buitenland.

boomkwekerij

Planten

Op 75 hectare kwekerij in Noord-Limburg worden met name laanbomen, solitaire struiken, bos- en haagplantsoen en potplanten gekweekt. Onze vestiging in Noord-Brabant (Achtmaal) zorgt voor de snelle levering van planten van diverse productiegebieden in Brabant, Zuid-Holland en België.

In het leverseizoen, dat door diverse technieken steeds meer wordt verlengd, exporteren wij vrijwel dagelijks naar o.a. Engeland, Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. Maar ook klanten in o.a. België, Frankrijk, Zwitserland, Rusland, Polen, Tsjechië en Luxemburg worden regelmatig door ons van planten voorzien.

Kwaliteit

Wij streven ernaar de beste kwaliteit planten te leveren. Dat wij  al decennia lang voorop lopen met het behalen van product- en bedrijfscertificaten zoals Planet Proof, GroenKeur en MPS-A+ onderstreept dat zorgvuldige omgang met het milieu, de producten, de klanten en het personeel verstrengeld is in onze berijfsvoering.

MPS-A+
Autochtoon plantmateriaal

Onze producten

Beplantingsprojecten

Planten van a tot z voor projecten van klein tot groot. Onze eigen productie aangevuld met het uitgebreide assortiment van ons grote leveranciersnetwerk zorgen ervoor dat we bijna ieder groenproject van beplanting kunnen voorzien. Onze klanten zijn:

Opplantmateriaal

Aan boomkwekerijen in heel Europa leveren wij kwaliteitsmateriaal voor opplant in de volle grond of in pot. Van groot belang bij deze leveringen zijn kwaliteit, soortechtheid en versheid. Vaak worden deze orders in het najaar geplaatst voor levering in het voorjaar. Wij reserveren de planten en zorgen voor stipte levering na afroep van de bestelling.

Bosbouw

Al sinds Arnold Faassen in 1883 planten kweekt worden deze afgenomen door bos-eigenaren. Of het nu gaat om houtproductie of aan- en herplant, miljoenen planten hebben hun weg vanuit Tegelen naar bossen in aanleg over heel Europa gevonden. Het gaat hierbij met name om loofhoutgewassen zoals eiken, beuken, haagbeuken, elzen, berken, populieren en essen als 1, 2 of 3 jarig plantsoen.

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u

Kies - Choose - Wähle

De website kan worden weergegeven in de volgende talen

Actuele voorraad

Wij geven u graag een overzicht van de planten die u bij ons kunt bestellen.

Download onze handige catalogus en neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft.