jubileumpagina

Jubileumweekend

Op 21 en 22 juni 2024 werd het 100-jarig jubileum gevierd. Op 21 juni met zakelijke relaties tijdens een ‘Business Event’, gevolgd door een feestavond voor het personeel. Op 22 juni volgde een feestavond voor familie en vrienden, oftewel het ‘Family and Friends Event’. Beide dagen waren zeer geslaagd. Hieronder vind je fotocollecties van dit feestweekend.

Scrol naar onder voor foto’s van het Business Event, het personeelsfeest en van het Family & Friends Event, of klik op onderstaande afbeeldingen om meteen naar betreffend event te gaan.

Business Event
Personeelsfeest
Family & Friends Event

21 juni | Business Event

Vrijdag 21 juni was het dan zover: het feest ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van Faassen Plants. Maar liefst 200 klantrelaties uit binnen- en buitenland hadden een gezellige middag, met live muziek, toespraken, hapjes en drankjes.

21 juni | Personeelsfeest

’s Avonds was het aan het personeel met partners om te genieten van een heerlijke barbecue en een mooie feestavond. Marco Vaessen zorgde voor een feestelijke sfeer. Ook werd er tijd gemaakt om Janus Vriends in het zonnetje te zetten. Hij had die dag zijn laatste werkdag voor het bedrijf erop zitten

22 juni | Family & Friends Event

Op zaterdag werden familie en vrienden ontvangen om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van een mooie avond. Wederom werd er geproost op het 100-jarig jubileum van het bedrijf. Tevens werd er uiteraard ook weer stilgestaan bij het pensioen van Bart en de lange periode die hij werkzaam is geweest binnen het bedrijf.