kwekerij-plants.jpg

Bäume

Von höchster Qualität

trailer-plants.jpg

Bäume

Von höchster Qualität

laden-oud.jpg

Bäume

Von höchster Qualität

Fühlen Sie sich frei anzurufen

+31 77 373 7000

Wilkommen

Faassen Plants is een onderdeel van de Faassen Plants Group. Gezamenlijk zijn onze bedrijven in 90 jaar tijd uitgegroeid van kleine specialistische boomkwekerijen tot een brede groen-leverancier. Ook het werkgebied is in de loop der jaren uitgebreid van enkele kilometers in en rond Limburg tot heel Europa.

Pflanzen

Op 75 hectare kwekerij in Noord-Limburg worden met name laanbomen, solitaire struiken, bos- en haagplantsoen en potplanten gekweekt. Onze vestiging in Noord-Brabant (Achtmaal) zorgt voor de snelle levering van planten van diverse productiegebieden in Brabant, Zuid-Holland en België.

In het leverseizoen, dat door diverse technieken steeds meer wordt verlengd, exporteren wij vrijwel dagelijks naar o.a. Engeland, Ierland, Duitsland, Oostenrijk en Denemarken. Maar ook klanten in o.a. België, Frankrijk, Zwitserland, Rusland, Polen, Tsjechië en Luxemburg worden regelmatig door ons van planten voorzien.

Qualität

Wij streven ernaar de beste kwaliteit planten te kweken. Door voorop te lopen met het behalen van product- en bedrijfscertificaten zoals Planet Proof en MPS-A+ bewijst het bedrijf zorgvuldig met het milieu, de producten, de klanten en haar personeel om te gaan.

Unsere Produkte

Pflanzprojekte

Planten van a tot z voor projecten van klein tot groot. Onze eigen productie aangevuld met het uitgebreide assortiment van ons grote leveranciersnetwerk zorgen ervoor dat we bijna ieder groenproject van beplanting kunnen voorzien. Onze klanten zijn:
  • Groothandelaren
  • Hoveniers / groenvoorzieners
  • Gemeenten

Pflanzenmaterial

Aan boomkwekerijen in heel Europa leveren wij kwaliteitsmateriaal voor opplant in de volle grond of in pot. Van groot belang bij deze leveringen zijn kwaliteit, soortechtheid en versheid. Vaak worden deze orders in het najaar geplaatst voor levering in het voorjaar. Wij reserveren de planten en zorgen voor stipte levering na afroep van de bestelling.
  • Spillen en bomen voor opplant
  • (Sier)Plantsoen voor opplant
  • (Sier)Plantsoen voor oppot

Forstwirtschaft

Al sinds Arnold Faassen in 1883 planten kweekt worden deze afgenomen door bos-eigenaren. Of het nu gaat om houtproductie of aan- en herplant, miljoenen planten hebben hun weg vanuit Tegelen naar bossen in aanleg over heel Europa gevonden. Het gaat hierbij met name om loofhoutgewassen zoals eiken, beuken, haagbeuken, elzen, berken, populieren en essen als 1, 2 of 3 jarig plantsoen.

Haben Sie eine frage?

Wir freuen uns von Ihnen zu hören

Kies - Choose - Wähle

Die Website kann in den folgenden Sprachen angezeigt werden

Aktueller Bestand

Gerne geben wir Ihnen einen Überblick über die Pflanzen, die Sie bei uns bestellen können.

Laden Sie unseren praktischen Katalog herunter und kontaktieren Sie uns, wenn Sie Fragen haben.