Productie

Productie

Faassen Plants streeft ernaar de beste kwaliteit planten te kweken. Door voorop te lopen met het behalen van product- en bedrijfscertificaten zoals Planet Proof en MPS-A+ bewijst het bedrijf zorgvuldig met het milieu, de producten, de klanten en haar personeel om te gaan.

Planet Proof

Door aan de strenge eisen van het Planet Proof certificaat te voldoen heeft Bart Faassen Boomkwekerijen het doel bereikt om voorop te lopen in de ‘modernisering’ van de boomkwekerij. Doordat de eisen van het Planet Proof certificaat ieder jaar aangescherpt worden (de eisen m.b.t. toepasbare middelen loopt twee jaar vooruit op de Nederlandse wetgeving) blijft het bedrijf ook in de toekomst gewaarborgd van een milieuvriendelijke productie.
kwekerij
MPS-A+

MPS-A+

MPS-ABC is een certificaat dat milieubewust produceren stimuleert. Om het certificaat te behalen mogen er zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Deelnemende bedrijven worden het gebruik van bestrijdingsmiddelen beoordeeld en krijgen een A, B of C status. Waarbij A de hoogst haalbare status is. Bart Faassen Boomkwekerijen is er trots op al sinds de deelname de MPS-A status te dragen.
Bosplantsoen
Autochtoon plantmateriaal

Autochtone herkomsten

Herkomst en traceerbaarheid van plantmateriaal wordt steeds belangrijker in leveringen van beplanting in Europa. Wij kweken inmiddels vele soorten bosplantsoen met autochtone Nederlandse herkomst.

Door de combinatie van deze keurmerken en herkomsten zijn wij als een van de weinige leveranciers in Nederland in staat om plantsoen te leveren met Nederlandse autochtone herkomst, dat ook Planet Proof gecertificeerd is én onder het Naktuinbouw Select Plant label valt.

Heeft u een vraag?

Wij horen graag van u

Kies - Choose - Wähle

De website kan worden weergegeven in de volgende talen

Actuele voorraad

Wij geven u graag een overzicht van de planten die u bij ons kunt bestellen.

Download onze handige catalogus en neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft.