Qualität

Qualität

De Faassen Plants Group streeft ernaar de beste kwaliteit planten te kweken. Door voorop te lopen met het behalen van product- en bedrijfscertificaten zoals Planet Proof en MPS-A+ bewijst het bedrijf zorgvuldig met het milieu, de producten, de klanten en haar personeel om te gaan.

Planet Proof

Door aan de strenge eisen van het Planet Proof certificaat te voldoen heeft Bart Faassen Boomkwekerijen het doel bereikt om voorop te lopen in de ‘modernisering’ van de boomkwekerij. Doordat de eisen van het Planet Proof certificaat ieder jaar aangescherpt worden (de eisen m.b.t. toepasbare middelen loopt twee jaar vooruit op de Nederlandse wetgeving) blijft het bedrijf ook in de toekomst gewaarborgd van een milieuvriendelijke productie.

MPS-A+

MPS-ABC is een certificaat dat milieubewust produceren stimuleert. Om het certificaat te behalen mogen er zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen gebruikt worden. Deelnemende bedrijven worden het gebruik van bestrijdingsmiddelen beoordeeld en krijgen een A, B of C status. Waarbij A de hoogst haalbare status is. Bart Faassen Boomkwekerijen is er trots op al sinds de deelname de MPS-A status te dragen.

Naktuinbouw Select Plant

Het ketencertificeringssysteem Naktuinbouw Select Plant garandeert de productie en verhandeling van gecertificeerd teeltmateriaal. Alle schakels in de keten van inzamelen van zaden, opkweek van planten, handel tot de afnemer zorgen er samen voor dat de beplanting komt van rassen uit de Nederlandse Rassenlijst Bomen. De afnemer die materiaal koopt voor aanplant van bos of landschappelijke beplanting krijgt daarmee de waarborg dat hij geleverd krijgt wat hij vraagt.

Einheimische Herkunft

Herkomst en traceerbaarheid van plantmateriaal wordt steeds belangrijker in leveringen van beplanting in Europa. Wij kweken inmiddels vele soorten bosplantsoen met autochtone Nederlandse herkomst.

Door de combinatie van deze keurmerken en herkomsten zijn wij als een van de weinige leveranciers in Nederland in staat om plantsoen te leveren met Nederlandse autochtone herkomst, dat ook Planet Proof gecertificeerd is én onder het Naktuinbouw Select Plant label valt.

Haben Sie eine frage?

Wir freuen uns von Ihnen zu hören

Kies - Choose - Wähle

Die Website kann in den folgenden Sprachen angezeigt werden

Aktueller Bestand

Gerne geben wir Ihnen einen Überblick über die Pflanzen, die Sie bei uns bestellen können.

Laden Sie unseren praktischen Katalog herunter und kontaktieren Sie uns, wenn Sie Fragen haben.